Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi’nde taşeron firmalarda çalışmakta olan 201 kişinin kadroya geçişi tamamlandı.

        2 Ocak tarihinde başvurular alınarak girilen taşeron kadro süreci, hak sahipleri listelerinin açıklanması, sınav uygulaması ve ilanı, güvenlik soruşturması gibi prosedürlerin sonunda tamamlandı. Bozüyük Belediyesi’nde de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından müjdesi verilen taşeron işçinin kadroya alınması işlemi 3 ayın sonunda 2 Nisan itibari ile sona erdi.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile kadroya geçen taşeron işçilerin sevincine ortak oldu. Başkan Bakıcı mesajında şu ifadelere yer verdi;

        “AK Parti Hükümetimizin taşeron işçilerimize sağladığı kadroya geçiş süreci tamamlandı. Belediyemizde 201 personel bugün itibari ile kadrosuna kavuştu. Tüm personelime ve ailelerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. AK Parti Çalışıyor, Türkiye Güçleniyor.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa