Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'nın İznik ilçesinde metrelerce yükseklikteki tarihi surların üzerinde geziye çıkan 2'si çocuk, 4 kişilik aile, izleyenleri korkuttu.

        Geçen hafta sonu İznik ilçesinde 4 kişilik aile, hayatlarını hiçe sayarak, tarihi Yenişehir Kapı'nın metrelerce yükseklikteki surlarına çıktı. Bu ana tanıklık edenler, tehlikeli yürüyüşü korkulu bakışlarla izledi. Anne ve baba bu tehlikeli gezide küçük yaştaki çocuklarının can güvenliğini de hiçe saydı.

        Surların üzerinde gezilerini sürdüren aile, akıllara, Şanlıurfa´da tarihi Urfa Kalesi´nde manzara fotoğrafı için poz veren Halil Dağ'ın (38), yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalıklara düştüğü olayı hatırlattı. Ağır yaralanan Dağ, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa