Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hayvan Sevgisi konulu ‘Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım’ temalı resim yarışması 7’nci kez gerçekleşiyor.

        Tepebaşı bölgesi sınırları içerisinde yer alan tüm ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve hayvan sevgisi, sokak hayvanları konusunda bilinçlendirilmesi ve resim çalışmalarının desteklenerek kalıcı eserler kazandırılması amacıyla yapılan etkinlik sonunda her yıl olduğu gibi bu yılda sergi düzenlenecek. Resim yarışmasına katılan öğrencilerden birinciye bisiklet, ikinciye fotoğraf makinesi ve üçüncüye ise cep radyosu hediye edilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon ödülü alacak 5 öğrenciye jüri özel ödülü olarak boya seti ve katılan tüm öğrencilere de Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabı ve katılım sertifikası takdim edilecek.

        Yarışmaya başvurular 12 Mart tarihinde başlarken son katılım tarihi ise 20 Nisan olarak belirlendi. Jürinin yapacağı değerlendirmelerin ardından ödül töreni ise 6 Haziran tarihinde Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa