Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından turizm yolu statüsüne alınan 35 kilometrelik KararaliŞanlıurfa yolu bir yandan genişletiliyor diğer yandan sıcak asfaltla buluşturuluyor. 15 kırsal mahallenin de şehir merkezi ile ulaşımını sağlayan yolda çalışmaları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, “Halkımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

        Şanlıurfa’da mevsim şartlarının elverişli hale gelmesinin ardından sıcak asfalt sezonuna hızlı başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine durdurak demeden devam ediyor. Eyyübiye İlçesine bağlı Konuklu Kısas Günbalı Mamuca Köşker Akören Karaali kırsal mahallelerini kapsayan 35 kilometrelik sathi grup yolun asfaltlama çalışmasına gece saatlerinde başlayan Büyükşehir ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

        Yol ağında tüm rekorlar aşıldı

        Geçtiğimiz yıl tüm ilçelerdeki yol çalışmaları kapsamında 4 milyon metrekareyi aşkın sıcak asfalt serimi ile Cumhuriyet tarihinde bir ilke daha imza atan Büyükşehir Belediyesi, 2018 planlaması dahilinde yer alan bölgelerde uygulamalarını sürdürüyor. Bu sezona da aynı yoğun tempoda başlayan Büyükşehir Belediyesi, Birecik ve Halfeti’de yürütülen sıcak asfalt çalışmalarının ardından rotasını Eyyübiye’de KaraaliKısas yoluna çevirdi. Kararali bölgesinde 15 mahallenin şehir merkezi ile ulaşımını sağlayan gurup yolunun asfaltla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bölge halkı teşekkür etti.

        Vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunuyoruz

        Gece başlayan çalışmaların ardından gündüz saatlerinde AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Meclis üyeleri ile birlikte alana giderek incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Sezonu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, “Karaali merkezden başlayarak şehir merkezine kadar olan 35 kilometrelik yolu hem genişletiyoruz hem asfaltlıyoruz. 15 mahalleyi birbirine bağlayan bir gurup yolu olduğu için bölgeye önem veriyoruz. Şanlıurfa’mızın tek jeotermal olan bölgesine giden yolda kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu yolu Kırsal Hizmetleri Daire Başkanlığımız ile Fen İşleri Daire Bakanlığımız ortak çalışarak turizm yolu statüsüne aldılar. Dolayısıyla önemli olan bu yolu sıcak asfaltla bağlama kararı alındı. 15 mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

        Alan temaslarında Başkan Çiftçi’ye eşlik eden AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da Büyükşehir Belediyesinin halk odaklı çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Çiftçi ve beraberindekiler alan temaslarının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, halkın öneri ve taleplerini dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa