Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Personel Tiyatro Topluluğu, sahnelediği ‘Nalınlar’ Köy Komedisiyle güldürdü.

        AÜ Personel Tiyatro Topluluğu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Necati Cumalı’nın yazdığı ve Erkan Altay’ın Yönetmenliğini üstlendiği ‘Nalınlar’ Köy Komedisini sahneledi. Komedi, tiyatro severleri güldürürken, dakikalarca ayakta alkışlandı.

        Genel Sanat Yönetmeni Erkan Altay, “Personel Tiyatro Topluluğunun her sahnelediği oyunun izleyicisinin beğenisini alarak takdir görmesi, bizleri çok mutlu ediyor. Bu güzel ekiple Antalya’daki Alternatif Tiyatro eksikliğinin giderilmesine katkıda bulunmak ayrıca gurur verici. Amatör olan ekibimiz profesyonel oyunlar sahneye koyarak her geçen gün çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Üniversitedeki tiyatro severler dışında Antalyalı tiyatro severlerden de yoğun talep görmemiz bunun en büyük göstergesi” diye konuştu.

        Sevdalı Bulut adlı çocuk oyununu Cuma akşamları Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda tiyatro severlerin beğenisine sunmaya devam ettiklerini söyleyen Altay, Nalınlar oyununu 04 ve 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak Antalyalı tiyatro severler için tekrar sahneleyeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa