Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig (TB2L) A grubu 21'inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, ligin bitimine 1 hafta kala ligden düştü.

        TB2L 13 takımlı A grubunda mücadele eden ve 25 puanla 13'üncü sırada yer alan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, ligin 23'üncü haftasında kendi saha ve seyirci önünde Aydın temsilcisi Efe Spor'a 10675 mağlup olarak, ligin bitimine 1 hafta kala ligden düştü. Maça Oğuz Acar, Ferit Deniz, Volkan Mehmet Saday, Sinan Karamanlıer, Aykut Karçığı beşi ile başlayan ev sahibi Bilecik Belediyespor Basketbol müsabakanın 4 periyotta da rakibine üstünlük kuramadı. İlk periyot 2418, ikinci periyot 5339, üçüncü periyot 7357 ve son periyotta 10675'lık skorla sonuçlandı. Bu sonuç sonrası Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı ligin bitmesine 1 hafta kala Mahalli Lig'e düşmeyi garantiledi.

        "Bu alınan mağlubiyet sonrası ligden düşmemiz resmileşti maalesef"

        Maç sonu ligden düşmeleri değerlendiren Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Başantrenörü Aydıner Atilla, çok üzgün olduklarını belirterek, "Efespor takımını tebrik ediyoruz öncelikle. Bizim için ne kadar formalite maçı olsa da aslında matematiksel olarak henüz ligden düşmemiştik. Bu alınan mağlubiyet sonrası ligden düşmemiz resmileşti maalesef. Öncelikle şunu söylemek isterim sezon başından beri bize sahip çıkan, bizi destekleyen seyircimize çok teşekkür ediyoruz. Onlar olmasa gerçekten kendimizi eksik hissederdik sahada. Maçla ilgili ise; bugün genç oyuncularımıza süre verme şansı bulduk, kendilerini gösterdiler olabildiğince. Onlar adına mutluyuz, umuyoruz . Önümüzdeki sezon Bilecik şehri hakkettiği değeri bulacak ve basketbol, diğer spor branşlarında da kendini en iyi şekilde gösterecektir. Teşekkür ediyorum" dedi.

        "Gençler için önemli bir maçtı"

        Bilecik Belediyespor Basketbol Takımının geç oyuncusu Ömer Yusuf Arıkan ise; "Hocamızın dediği gibi bizim için formalite maçı gibi gözükse de biz takımca sahada gene elimizden gelen her şeyi yaptık. Maçı kaybetmiş olabiliriz ama bizim için, gençler için önemli bir maçtı. Maç içinde önemli bir süre görev aldık. Çok üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa