Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar Belediye Meclisi, encümen ve komisyon üyelerini seçti.

        Toroslar Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yapılan toplantı, bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı. Ardından gündemin diğer maddelerine geçildi.

        Toplantıda Encümen, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Gençlik ve Spor, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler, Tarım, Orman ve Hayvancılık ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonlarının üyelerinin seçimi yapıldı.

        Gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan oylama sonucunda yapılacak ilk mahalli idareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere encümen üyeliklerine Ömer Bilgin, Mehmet Tan ve İbrahim Kaya seçildi.

        Toplantı, yapılacak ilk mahalli idareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere ihtisas Komisyonlarına 5’er üyenin belirlenmesiyle devam etti.

        İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen gündem maddeleri ile belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, mayıs ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün, 2 Mayıs Çarşamba günü saat: 14.00 olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.

        Toroslar Belediyesi’nin 2017 mali yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerini içeren denetim raporu okunarak meclisin bilgisine sunulurken, toplantıda ayrıca, Toroslar Belediyesi’nin 1 Ocak 2017 31 Aralık 2017 dönemini kapsayan faaliyet raporu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

        Temenni ve öneriler bölümünde söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hizmette 14’üncü yılı tamamladıklarını ve göreve geldikleri ilk günden itibaren canla, başla Toroslar’ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirdiklerini belirterek, bu faaliyetlerinde emeği olan ve katkı sunan meclis üyeleri ile tüm personeline teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa