Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Teknik Üniversitesi’ni (BTÜ) ziyaret etti.

        Başkan Alinur Aktaş, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’le bir araya geldi. Yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında Rektör Karademir’den bilgiler alan Başkan Aktaş, daha sonra öğrencilerle buluştu. Üniversitelilerle birlikte okulun yemekhanesinde yemek yiyen Başkan Aktaş, ardından kantinde gençlerle sohbet etti. Burada öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Aktaş, “3 milyon kişinin yaşadığı bir şehirde toplu ulaşım başta olmak üzere elbette sıkıntılar olabilir. Bizler bunları en aza indirmek için uğraşıyoruz. Öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatlarını kolaylaştıracak hamleler yapıyoruz. Üniversite ziyaretimizde bu konuda güzel bilgiler aldık. Sosyal faaliyetlere katılmanız yönünde sizlere gerekli desteği vereceğiz. BTÜ’den bu anlamda ciddi bir sinerji aldım. Burada hareketlilik ve heyecan buldum” dedi.

        Bursa Teknik Üniversitesi’nin önümüzdeki dönemde Bursa için çok daha fazla ses getireceğine inandığını belirten Başkan Aktaş, “Bursa’ya yakın zamanda yüksek nitelikli sanayi kuruluşları gelebilir. Hatta yerli otomobil fabrikasıyla ilgili hamleler olabilir. Bu açıdan Bursa Teknik Üniversitesi’nin önümüzdeki yıllarda büyük sorumluluklar üstleneceğine inanıyorum. Eğitim kalitesinin yüksek olması, üniversiteye değer katıyor. Üniversitelerle irtibatımız artarak devam edecek. Hem Rektör Prof. Dr. Arif Karademir ve ekibine hem de öğrencilere başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa