Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli’nin her yönüyle yaşanabilir bir kent olması için eksiklik görülen her alanda hizmet veren Salihli Belediyesi, Sanayi Sitesi içinde bulunan Sanayi Camisini baştan aşağı yeniliyor. Sanayi esnafının Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ilettiği talep üzerine Sanayi Camisinin bahçe bölümüne bin 500 metrekare kırmızı tuğla döşenerek bahçenin etrafına 250 metre uzunluğunda çevre duvarı örüldü.

        Yapılan düzenleme çalışmalarıyla camilerin daha da güzelleştirildiğini ifade eden Başkan Zeki Kayda, “Belediye olarak camilerimizin bakım ve onarım çalışmalarına öncelik veriyoruz. Bu bakımdan camilerimize yaptığımız yatırımları çok önemsiyoruz. Esnaf ziyaretlerinde bana iletilen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Sanayi Sitesi Camisindeki eksiklikler için belediye ekiplerimiz çalışmalara başladı” dedi.

        Sanayi Camisinde yapılan düzenleme çalışmalarından dolayı esnaflar da Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa