Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Döşemealtı ilçesi’nde gençleri ve çocukları spora teşvik etmek için 78 Nisan tarihleri arasında 'Futbol Şöleni' düzenlenecek.

        Döşemealtı ilçesi’nde eski futbolcular ve mahalle muhtarları, gençleri ve çocukları spora teşvik etmek için 78 Nisan tarihleri arasında Kovanlık Mahallesi'nde 'Futbol Şöleni' düzenleyecek. İki gün boyunca Kovanlık futbol sahasında yapılacak futbol şölenine, gençlerden oluşan Kovanlıkspor, Aşağıobaspor, Karataşspor ile muhtarlar takımı ve eski profesyonel ve amatör futbolcuların yer aldığı takımlar katılacak. Ayrıca ilçede iki ilköğretim okulu da turnuvada yer alacak.

        Gençleri spora teşvik amaçlı düzenlenen futbol şölenine ilçedeki tüm esnaf destek verirken Döşemelatı Belediye'si de katkı sağlıyor. Organizasyonunu üstlenen Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa