Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 1. Amatör Lig sona ererken, ligden düşen ikinci takım Vezirhanspor oldu.

        Bilecik 1. Amatör Lig 20172018 futbol sezonu 26'ıncı hafta oynanan müsabakalar ile sona ererken, Bozüyük İdmanyurdu Spor ile Vezirhanspor Bilecik 2. Amatör Lig'e düştü. Ligin son haftası hafta sonu oynanan 7 müsabaka ile tamamlandı. Lige iddia başlayan Bilecikspor son hafta Gölpazarı Belediyespor maçına çıkmazken, maçı 30 hükmen kaybetmiş oldu. Ligi 56 puanla ikinci sırada bitiren Bilecikspor bu sezon kendinden bekleneni veremedi. Şampiyonluğu haftalar önce garantileyen 1308 Osmaneli Belediyespor son hafta sahasında İçköyspor'u konuk ederken, maçı 50 kazandı. Oynadığı 26 maçta sadece 1 mağlubiyet 25 galibiyet alan 1308 Osmaneli Belediyespor, 75 puanla ligi bitirirken, sezon boyunca kalesinde 20 gol gördü.

        Düşen son takım son hafta belli oldu

        Ligin son haftasında alt sırada bulunan 4 takım birbirleriyle maçları nefes kesti. Son haftaya 22 puanla 13'üncü sırada giren Vezirhanspor kendi saha ve seyircisi önünde 18 puanla ligin son sırasında yer alan Bozüyük İdmanyurdu Spor karşı karşıya geldi. Vezirhanspor maçı 31 kazanarak, puanını 25'e çıkardı. 23 puanla ligin 12'inci sırasında yer alan 1299 Bilecik Kulübü ise; Osmaneli deplasmanında Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile karşı karşıya geldi. Maçı 21 kazanan 1299 Bilecik Kulübü puanını 26'a çıkararak, ligde kalmayı garantiledi. Vezirhanspor aldığı galibiyet sonrası gözünü ligde 24 puanla Bayırköyspor ve Akpınar Spor arasındaki maça çevirdi. Bu maçta 55 sonuçlanırken, Bayırköyspor ve Akpınar Spor puanları 25'e çıkardı. Ligin başka bir 25 puanlı takımı Söğütspor deplasmanda Gökpınarspor 32 mağlup olunca 4 takım ligi 25'er puanla bitirdi. Bayırköyspor, Akpınar Spor ve Söğüt Spor arasında ikili averajı en kötü olan Vezirhanspor ligden düşerek, 20172018 futbol sezonunda Bilecik 2. Amatör Lig'de yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa