Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis 7 Aralık Üniversitesinde aktif şekilde etkinlikler düzenleyen 38 öğrenci topluluğunun başkanının katıldığı toplantı, Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un katılımıyla yapıldı.

        Toplantıya 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun’un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, Genel Sekreter Necdet Bozgeyik, Öğrenci Toplulukları Üst Kurul (ÖTÜK) Başkanı Doç. Dr. Halil Aldemir, ilgili daire başkanları ve öğrenciler katıldı.

        Topluluk başkanı öğrenciler, topluluk bünyesinde gerçekleştirdikleri ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan etkinliklere ilişkin bilgi vererek öneri ve taleplerini dile getirdiler.

        Rektör Karacoşkun öneri ve talepleri dinledikten sonra, yapılan sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif bütün etkinliklere rektörlük olarak azami derecede katkı verdiklerini, bundan sonra yapılacak etkinliklere de imkanlar ölçüsünde ve planlı olmak kaydıyla destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa