Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Gediz’den Gelecek Metafor’u” projesi kapsamında gezi programına katılan 40 öğrenci adına bir grup öğrenci, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmed Ali Saraoğlu; “Belediye olarak her zaman eğitim ve gençlerin yanındayız. Okullarımızda başarılı olan öğrencilerimizin hem ufkunun açılması, hem de moral, motivasyon kazanmaları için “Gediz’den Gelecek Metafor’u” projesi kapsamında gezi programı organize ettik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik projeyi hayata geçirerek, en faydalı şekilde bilgi edinmelerine ve sosyal yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaya devam ediyoruz” dedi.

        İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini görerek yaşadıkları heyecanı Başkan Saroğlu ile paylaşan öğrenciler, kusursuz organizasyon ve böyle bir imkânı kendilerine sundukları için Saraoğlu’na çiçek takdim ederek, teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa