Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitler Ortaokulunun özel eğitim sınıfının 3 otizmli öğrencisi için ‘Otizm Farkındalık Günü’ etkinliği düzenlendi. Etkinlikte el baskısı yapan öğrenciler kesilen pastayla mutluluklarına mutluluk kattı.

        Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Şehitler Ortaokulunda 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte okuldaki özel eğitim sınıfında eğitim alan 3 otizmli çocuk unutulmadı. Özel eğitim öğretmeni Pınar Göksu Genç ve Büşra Ulutaş önderliğinde hayata hazırlanan otizmli 3 öğrenci düzenlenen etkinlikte farklı olmadıklarını ortaya koydu.

        Şehitler Ortaokulunda düzenlenen etkinlikle özel öğrencilerin toplumun önemli bireyleri olduğu vurgulandı. Özel eğitim öğretmeni Pınar Göksu Genç, otizmli çocukların farklı olmadığını onların da toplum tarafından fark edilmesi ve eğitimle desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

        Programda, Şehitler Ortaokulu Müdürü Tayfun Sarıbeyler, müdür yardımcıları, okul aile birliği üyeleri, özel eğitim öğretmenleri, veliler ve 3 otizmli öğrencinin katılımıyla pasta kesimi ve el basma etkinliği yapıldı.

        Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler, okul aile birliği üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa