Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkemizde üniversiteler arasında ilk kez Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından başlatılan “Açık Kapı Günü” mensupların katılımıyla gerçekleştirilmeye devam ediyor.

        Öğretim elemanları, idari personeller ve öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların, fikirlerini, sorunlarını, iyileştirme önerilerini ve değerlendirmelerini dinlemek üzere düzenlenen Açık Kapı Günü’nün 22.’sinde Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversite paydaşlarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

        Mensupların fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Rektör Çakar, Açık Kapı Uygulaması ile kurumsal gelişim anlamında önemli mesafeler kat ettiklerini ifade etti. Açık Kapı Günü ile doğru ve sürdürülebilir bir iletişim yöntemini hayata geçirdiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ortaya konan yenilikçi, faydalı fikir ve önerilerin Düzce Üniversitesi’nin başarılarına da yansıdığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa