Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin tanınmış sanatçıları Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney’in rol aldıkları Sanat Art, Zonguldak’ta sahnelenecek.

        Sinema Oyuncusu Cüneyt Türel anısına sahnelenecek olan oyun organizatör Nur Sarı tarafından düzenlenecek. Oyun, 28 Nisan Saat 20.00’de Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde sahnelenecek. Etkinlik hakkında bilgiler veren Organizatör sahibi Nur Sarı, “Zonguldak’ta Sanat oyunuyla ağırlıyor ve bir tiyatro oyunuyla sizlerleyiz. Bizleri Zonguldak’ta birçok projelerden tanıyorsunuz, ama Türkiye’de tanınan en iyi yapım şirketi olan Aysa Organizasyon tiyatro adına en büyük en köklü kuruluştur. Bizler böylesi bir organizasyonda var olmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa