Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, EKPSS giren engellilerin atama ve kura çekiminin yarın yapılacağını açıkladı.

        Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, 2016 yılında EKPSS kayıt yaptırıp, geçen ayda tercih yapan engelli arkadaşların atamalarının yarın Ankara’da yapılacağını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek olan kura çekime katılacak engelli arkadaşlara bol şanslar dileyen Başkan Şirin, "2018 yılı 3.ncü atama tarihini bekleyen EKPSS ve kuraya müracaat eden engelliler heyecanla bu günü beklemekteydi. Dün çalışma bakanının yaptığı açıklamaya istinaden yarın saat 14.00’de başbakanımızın katılımıyla Ankara’da hem kura çekimi hem de EKPSS’ye giren engellilerin ataması gerçekleşecek. Bu atamalar 2016 yılında kayıt yapıp geçen ayda tercih yapan engelli arkadaşlarımız için geçerlidir. Ben bu noktada ilimizde kuraya giren ve atama bekleyen engelli arkadaşlarımıza bol şanslar diliyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa