Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi, bunaltıcı yaz sıcaklarında klimalı, güvenlik kameralı duraklarda tadilatlar yaptı.

        Adana Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarının hizmet verdiği bulvarlardaki klimalı durakları yeniledi. Belediye otobüslerinin geliş saatini ve Kentkart bakiyesi gösteren, güvenlik kameralı otobüs durakları, yaklaşan yaz mevsiminde kent halkına serin bir ortam sunmak için yenilendi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi’nin iktisadi teşekkülleri arasında bulunan Beldetaş Belde Sağlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. yöneticileri, Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda işletmesinde bulunan klimalı otobüs duraklarında kapsamlı tadilata girişti. Kentin ana arterlerinde konumlandırılan otobüs duraklarında asma tavanlar ile klimaların bakım ve yenilemeleri yapıldı. Otomatik açılan kapılarda kullanımdan kaynaklanan tahribatlar giderildi. Yeni led ışıklandırmalarının montajıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuşan otobüs duraklarında vatandaşların oturduğu kanepeler de yenileriyle değiştirildi. Durakların dış cephelerinde oluşan hasarlar ve yağmur sularının akmasından kaynaklanan eskimeler giderilerek, vatandaşların sağlıklı bir ortamda bekleyebileceği ortam sağlandı.

        Yaz aylarında hissedilen sıcaklığın gölgede 40, güneşte 50 dereceye ulaştığını belirten vatandaşlar, güneşi serinliğe dönüştüren klimalı durakların konforunu arttıran Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa