Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda final etabının ilk maçında yarın Olympiakos SFP Piraeus ile karşılaşacak. Başantrenör Vercesi ise bu maça ilişkin, "Yunanistan'da Olympiakos'a karşı oynamak zor olacak, iyi odaklanmamız gerekecek. Umarım iyi bir oyun çıkarırız ve sonuç hepimizi tatmin eder" dedi.

        Ülkemizi, Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, final etabının ilk maçında yarın Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP Piraeus ile karşılaşacak. Yunanistan'ın Pire şehrinde bulunan Melina Merkouri Rentis'de oynanacak olan bu zorlu randevu TSİ 18.30'da başlayacak. Bugünü çift idmanla geçirecek ve yarın sabah da son antrenmanını yapacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Daha önce Kadınlar CEV Challenge Kupası'nı 2 kez müzesine götüren temsilcimiz, bu kupada üst üste 2'nci şampiyonluğunu elde etmek için mücadele verecek. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 11 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'de, Bursa TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak.

        "OLYMPIAKOS İYİ BİR TAKIM"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa