Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine sayılı günler kala, adaylar düzenledikleri basın toplantılarıyla, görüşlerini geniş halk kitlelerine anlatmaya devam ediyor.

        14 Nisan'da yapılacak seçimler öncesinde basın açıklaması düzenleyen DTSO sarı liste adayı 6. Grup Komite Meclis Başkan adayı işadamı Sulhaddin Kaya, "Temizlik ve Sosyal Hizmetler Alanında faaliyet gösteren firmalar içerisinde yapılan gizli oylama sonucunda 14 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan DTSO 6.Grup Komite Meclis üyesine adayım. Gerek meslektaşlarımız ve gerekse dostlarımızın bildiği gibi, halen başkanlığını Mehmet Veysi Araç’ın, Genel Sekreterliğini ise şahsımın yaptığı Temizlik ve Sosyal Hizmetler İşverenleri Derneği (TESDER) bu sektörün sorunlarının çözümü noktasında, 2006 yılından bu yana; özellikle de 2014201520162017 yıllarında başta hükümetimiz olmak üzere, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar nezdinde özverili çalışmalar yapmış ve bu amaçla Türkiye’de sektöre öncülük etmiştir. Bu bağlamda yapılacak olan DTSO seçimlerin de 6. Grup Komite Meclis üyesi, Komite Başkanı ve Komite üyesi olarak seçilmemiz durumunda sektörümüzün içinde bulunduğu tükeniş noktasında her meslektaşımızın faydalanacağı kararların alınması ve projelerin hayata geçirilmesi için, seçilecek oda yönetiminden de destek alarak TESDER ve ATO ile koordineli olarak çalışacağımızı ve mevcut olan sektör mağduriyetlerinin çözümü için başta hükümetimiz olmak üzere ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları, TOBB ile meslek örgütleri nezdinde azami çabayı ve öz veriyi göstereceğimizi belirtmek isterim. Bugüne kadar, gerek meslektaşlarımızdan tarafımıza intikal eden ve gerekse de mesleki faaliyetlerimizin icrası sırasında bizzat yaşayarak tecrübe ettiğimiz sorunlarımız ile çözüm önerilerimizin bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa