Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul Kütüphanecileri Derneği, 10 okul ve 1 Sürekli Eğitim Merkezi’ne ZKütüphane yaptıran ve çocukları kitaplarla moderngelişmiş kütüphanelerle buluşturan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’e plaket verdi.

        Okul Kütüphanecileri Derneği’nin 2013 yılından itibaren vermeye başladığı gelenekselleşen "Kütüphane ve Okuma Kültürüne Katkı Ödülleri"nin 6’ncısı 54. Kütüphane Haftası kutlamaları kapsamında sahiplerine verildi. “Okuma ve Kütüphane Projeleri Ödülleri” dalında bu yılki ödüle; İpekyolu ilçesinde, bir eğitim öğretim döneminde 10 okul ve 1 Sürekli Eğitim Merkezi’ne ZKütüphane yaptıran ve çocukları kitaplarla moderngelişmiş kütüphanelerle buluşturan Van merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e verildi. İstanbul’da düzenlenen törende Cemil Öztürk adına ödülü, İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezi Sorumlu Müdiresi Mukadder Hakan Örgün aldı. Aynı törende makam odasını kütüphane yapımı için tahsis eden İpekyolu ilçesine bağlı Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Çelik'e de ödül verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa