Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Devlet Hastanesi’nin yetersiz kalan mevcut otoparkı nedeniyle Körfez Belediyesi tarafından 100 araçlık yeni ek otopark yapılıyor

        Körfez Belediyesi, ilçedeki kamu kurumlarının ihtiyaçlarını karşılama noktasında adımlar atmayı sürdürüyor. Körfez Devlet Hastanesi'ne 4 katlı, 7 bin metre kare alana sahip 75 yataklı modern ve tam donanımlı yeni bir ek bina kazandıracak olan Körfez Belediyesi, mevcut otoparkın yetersiz kalması sonrasında yeni bir otopark yapımı için de çalışma başlattı. Körfez Devlet Hastanesinin mevcut otoparkının yetersiz gelmesi ve vatandaşların sorunsuz bir şekilde park yapmaları adına hastanenin arka tarafında bulunan alana 100 araçlık otopark yapımı için çalışma başlatıldı. Alanda düzenleme yapan ekipler, asfalt çalışması sonrasında alanın vatandaşların kullanımına açılacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa