Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA´nın İnegöl ilçesindeki dönercide, kavga eden iki çalışanını ayırmaya çalışan işyeri sahibi Ali P. döner bıçağıyla yaralandı.

        Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir dönercide, işçilerden Hikmet Ö. ile Muhammet A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Muhammed A. aldığı döner bıçağıyla Hikmet Ö.´nün üzerine yürüdü. Hikmet Ö.´nün salladığı döner bıçağı, kavgayı ayırmak için araya giren işyeri sahibi Ali P.´nin bileğini kesti. Bileğindeki derin kesik nedeniyle kanlar içinde kalan Ali P., olay yerine sevk edilen ambulnasla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki müdahalesinin ardından da Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi.

        Polis ekipleri, kavgaya karışan Hikmet Ö. ile Muhammet A.'yı gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa