Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 6 kişi, aile süsü verilerek saklandıkları evlerde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

        Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda FETÖ/PDY'nin kriptolu haberleşme aracı Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen, ayrıca örgüte yönelik soruşturma kapsamında haklarında arama ve yakalama kararı bulunan 6 kişi yakalandı.

        Isparta Sulh Ceza Hakimliği kararı ile aranan S.G, E.G. ve S.B. ile Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi kararı ile aranan M.B., Malatya 1. Sulh Ceza Hakimliği kararı ile aranan Ö.A.T. ve C.T. isimli şahıslar Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonla aile süsü verilerek saklandıkları evlerde gözaltına alındı.

        Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet sahte nüfus cüzdanı, sahte kira sözleşmesi ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa