Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Belediyesi Erkek Hentbol takımı, oynanan 20. hafta maçları sonunda Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

        Kırşehir temsilcisi Ahi Evran Üniversitesi'nin Yozgat Bozok Spor Kulübü’ne yenilmesinin ardından Batman Belediyesi Erkek Hentbol takımı, ligin bitimine beş hafta kala Süper Lig'e çıkma başarısı göstererek Batmanspor tarihinin en büyük başarısına imza attı. Sezona şampiyonluk parolası ile start veren Batman Belediyesi Erkek Hentbol takımı ligde oynadığı maçlarda galibiyet serisi yakalama başarısı göstererek, Batman’ı gelecek sezon Süper Lig'de temsil etmeye hak kazandı. Hentbol takımının böylesine önemli bir başarıyı elde etmesi, spor kamuoyu ve sporseverler tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa