Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na Kazım Karabekir Bilgievi öğrencileri, Siirt’teki Eyyubi İlkokulu’na kırtasiye ve giyecek yardımında bulundu.

        Öğrenciler, kırtasiye malzemeleri ile en sevdikleri bir giyeceklerini eğitim gördükleri Kazım Karabekir Bilgievi’ne getirdi. Toplanan yardım malzemelerini elleriyle kutulayan öğrenciler, Siirt’teki kardeşlerine sevgi notları yazmayı da ihmal etmedi. Öğrencilerin sevdikleri bir eşyalarından vazgeçerek, hiç tanımadıkları kardeşlerine göndermesi ise başta eğitimcileri olmak üzere aileleri tarafından takdirle karşılandı.

        Öte yandan Bilgievi’nin duyarlı öğrencileri bu vesile ile kendileri için Bilgievleri açarak değerler eğitimi almalarını sağlayan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa