Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Dünya Otizm Farkındalık Günü” dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katıldı.

        Otizm ile ilgili farkındalık oluşturmak, otizmden kaynaklanan sorunlara çözümler bulmak amacıyla, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilan edilen “Dünya Otizm Farkındalık Günü” dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen farkındalık yürüyüşüne vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

        Program sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB), yaşamın erken dönemlerinde kendini gösteren ve yaşam boyu devam eden, sosyal ilişkilerde, iletişim kurmada, davranış kalıpları oluşturmada ve bilişsel gelişmede gecikmeler ve sapmalarla izlenen bir bozukluk olarak kabul edilmektedir. Ancak, günümüzün eğitim koşulları içinde bu tür rahatsızlığı olanlar özel eğitim ile sosyal hayatta başarılı olabilmektedir. Kütahya Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizi topluma kazandırılması noktasında birçok çalışmamız var. Bu çalışmalarımızı daha ileri noktalara nasıl taşırız onun gayreti içerisindeyiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa