Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp girdikleri evi soyan 3 kişi polis tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde 3 şahıs, Suriye uyruklu Firdevs E.’nin evine giderek polis olduklarını ve evde arama yapacaklarını söyledi. Evdeki altın ve paraları isteyen şahıslar, kadının kendilerine teslim ettiği 800 lirayla bir adet altın bileziği alarak kırmızı bir araçla olay yerinden kaçtı.

        Harran İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna’nın talimatıyla harekete geçen polis ekipleri 10 güvenlik kamerasıyla plaka tanıma sistemi kayıtlarını inceledi. Şahısların kullandığı aracın plakasını tespit eden polisler, olaya karıştığı tespit edilen B.T. isimli şahsı Akçakale’de, N.Ç. ve M.Ç. adlı kişileri ise Harran ilçesinde yakalamayı başardı. Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramada dijital materyaller de ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa