Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin iş ve işlemler, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredildi. 2 Nisan tarihinden itibaren çipli kimlik kartlarının yanı sıra ehliyet ve pasaportlar da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden verilecek. Milas Kaymakamı Eren Arslan yaptığı açıklamada; Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünde, 2 Nisan Pazartesi gününden itibaren işlemlerin başladığını söyledi.

        Milas Kaymakamı Eren Arslan, pasaport ve sürücü belgelerinin 2 Nisan Pazartesi tarihinden itibaren Milas İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden verilmeye başlandığını açıkladı. Kaymakam Arslan ayrıca sistemin yeni olmasından kaynaklanan bazı aksamaların olduğunu ve ilerleyen süreçte bunların düzeltileceğini de sözlerine ekledi.

        Milas Hükümet Konağı binasında; NVİ’nin işlemlerini daha hızlı ve rahat yapabilmesi için pasaport ve sürücü belgesinin verildiği bir oda oluşturuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa