Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi ile Belediyeİş arasında devam eden ve 84 kadrolu işçiyi kapsayan iş sözleşmesinde, işçilere yüzde 12 zam konusunda anlaşıldı.

        Körfez Belediyesi’nde kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. YerelSen ile Belediyeİş arasında yürütülen ve toplam 60 maddenin yer aldığı sözleşme kapsamında görüşmeler kasım ayında başlamıştı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Yurt, Yerel Sen Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin, Belediyeİş Şube Başkanı Osman Şar ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün son kez bir araya geldi.

        Görüşmelerde anlaşmanın sağlanması sonrasında heyet, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Başkan Baran, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler, işçimizin alın teri kurumadan karşılığını veren bir belediye olduk, bunu da sürdüreceğiz. Bu süreçte sendikamıza da teşekkür ediyorum. 3 yılı kapsayan ve Körfez Belediyesi kadrolu işçileri ilgilendiren sözleşmede, yüzde 12 zam konusunda anlaşıldı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa