Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Nitelikli bireylerin ve gençlerin yetişmesi, ailelere okuma kültürünün yerleştirilmesi maksadıyla Balıkesir ili genelinde yürütülen BENGİ projesi ve dezavantajlı bölgelerdeki ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukların spora kazandırılması için hazırlanan 'Sporda Yetenek 10'la Gelecek' projesi kapsamında okullarda gerçekleştirilen faaliyetler aralıksız devam ediyor. İlgili projeler kapsamında İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfettin Ceylan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Dükancı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selçuk Çiftçi ve Kırtık Organik Tarım ve Turizmi Geliştirme Derneği Başkanı Fikret Kara’nın katılımıyla kırsal Kırtık İlkokuluna ziyarette bulundu.

        Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen okuma etkinliğinin ardından çocukların okuma alışkanlıklarının yanında sporu da alışkanlık haline getirmelerine vesile olmak maksadıyla bir grup öğrenciye satranç takımı hediye edildi. Etkinlik sonrasında konuşan Kaymakam Öner, "BENGİ ve Sporda Yetenek 10’la Gelecek projeleriyle çocuklarımızın ve gençlerimizin hem zihinsel, kültürel hem de bedensel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızda ve gençlerimizde spor kültürünü oluşturmak, dezavantajlı bölgeleri sporla buluşturmak hedefimiz. Bununla ilgili faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa