Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

        Emet, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerine hizmet veren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, otistik çocuklarla sohbet edip onlara çeşitli hediyeler verdi.

        Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ''Bugün 2 Nisan dünya otizm farkındalık günü olması dolayısıyla özel çocuklarımızı ziyaret ettik. Onlara moral vermek ve daima yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Emet Belediyesi olarak sadece bugünlerde değil yıl içerisinde kurduğumuz ekiplerimizle özel çocuklarımız için okulumuzla birlikte birçok çalışmalarda bulunuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği düzenlenen sosyal ve kültürel aktivitelerde özel çocuklarımızın yer almasını sağlıyoruz. Ayrıca Belediye hizmetlerinde de özel çocuklarımızın hayatlarını kolaylaştırma adına park, bahçe, kaldırım düzenlemelerimizi yapıyoruz. Ben ilgi ve destekleri için okul sahibi yetkili müdürlerime teşekkür ediyorum “dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa