Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye edildi.

        Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla 20 engelli vatandaşa verilen tekerlekli sandalyeyle alakalı açıklamalarda bulunan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “Kahta Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında ve birlikte olacağız. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak bizim görevlerimizdendir. Engelli kardeşlerimizin bütün isteklerini karşılamak için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Kahta ilçemizde tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 20 engelli kardeşimize 20 adet tekerlekli sandalye aldık. Tekerlekli sandalyeleri kendilerine ulaştırmak için Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan’a teslim ettik” diye konuştu.

        Kahta Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ise, yapılan tekerlekli sandalye yardımlarından dolayı Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa