Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri bir hafta içerisinde 150 litre bitkisel yağ ve 1000 kilo elektronik atık topladı.

        İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Ekipler, evlerden bitkisel atık yağ ve elektronik atıkları toplayarak geri dönüşümünü sağlıyorlar. Bu kapsamdan son bir hafta içinde evlerden 150 litre bitkisel atık yağ ile 1000 kg elektronik atık toplandığını söyleyen yetkililer, “Bu tür atıklar doğaya bırakıldığında su ve toprak kirliğine yol açıyor. Geri dönüşüm çalışmaları ile hem atıkları toplayarak çevrenin kirlenmesinin önüne geçiyor, hem de ekonomiye katkı sağlıyoruz. Çalışmalarımıza vatandaşların ilgisi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Evlerinde atık yağ ve elektronik atık bulunan vatandaşların İzmit Belediyesini telefonla arayarak bunları aldırabilir" dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa