Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapıldı. Mecliste 20117 faaliyet raporu oy çokluğu ile onaylandı.

        Adapazarı Belediyesi Nisan ayı toplantısında 14 madde görüşüldü. Gündem dışı söz alan MHP’li meclis üyesi Mehmet Hasan Yuvacı, belediye binasının yeni bir yere taşınması konusunda Çark Kışlası önerisinde bulundu. Başkan Dişli, belediye binasıyla ilgili kendilerinin de yer konusunda görüşmeler yaptığını ancak kalıcı bir hizmet olması için yer konusunda detaylı bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Yuvacı, Çark Caddesi’nde zamansız çıkarılan çöplerin koku yaptığını belirterek çözüm bulunmasını istedi. Başkan Dişli, zamansız çıkarılarak çevre kirliliği yapan çöplerle ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün gerekeni yapacağını söyledi.

        Belediye Meclisi İhtisas Komisyonları ve Encümen üyeliklerinin sürelerinin dolması nedeniyle İmar, Hukuk ve Plan Bütçe Komisyonu ile Encümen üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan açık oylamada İmar Komisyonuna Ali Kasım Aksoy, Serkan Kayınoğlu, Murat Can Yetkiner, Hatice Genç ve Fethi Paker (MHP) seçildi. Hukuk Komisyonuna Selim Tan, Fevzi Gürsoy, Yusuf Gökdemir,Derya Tuna ve Hasan Yuvacı (MHP), Plan Bütçe Komisyonuna Evren Çakırsoy, Yasemin Arın, Merve Hilal Coşar, Nazif Keskin ve Erhan Acar (MHP) seçildi.Gizli oyla yapılan Encümen üyeliklerine ise Selçuk Başyazıcı, Ülker Şenyurt ve Mustafa Kasımoğlu seçildi.

        Meclisin son gündem maddesi olan 2017 yılı faaliyet raporu MHP’nin çekimser oy kullanmasıyla oy çokluğuyla kabul edildi. Faaliyet raporlarıyla ilgili konuşma yapan Plan Bütçe Komisyon Üyesi Evren Çakırsoy, komisyon olarak Ocak ayında başlayan gelir giderlere ait denetim raporunun 45 günlük bir çalışmayla incelendiğini belirterek, “Kaynakların daha verimli kullanılması için büyük bir titizlikle çalışıldı. Belediyenin 2017 tüm harcamaları komisyonumuz tarafından incelenerek gerekli müdürlüklerle tek tek görüşüldü ve gelir ve giderlerle ilgili bilgiler alındı” dedi. MHP’li meclis üyesi Erkal Etçioğlu, Denetim raporlarının düzenlenmesini beğendiğini belirterek, ancak bazı hedeflerin tutmaması nedeniyle MHP olarak çekimser oy kullanacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa