Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının, Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği birimler arası spor şenliğinin bu yıl 12.’sini düzenliyor.

        Birimler arası Spor Şenliği, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve bowling branşlarında gerçekleştirilecek. Futbol müsabakaları Doğu Kışla açık halı sahasında, voleybol müsabakaları Vezirçiftliği Spor Salonu’nda, bowling müsabakaları bir AVM’nin bowling salonunda, basketbol müsabakaları 50. Yıl Spor Salonu’nda, masa tenisi ve satranç müsabakaları ise SEKASEM’de yapılacak. Spor Şenliği’ne, basketbolda 11, bowlingde 36, futbolda 31, masa tenisinde 14, satrançta 13 ve voleybolda 8 takım olmak üzere toplam 94 takım ve yaklaşık bin Büyükşehir Belediyesi çalışanı katılacak.

        Spor Liginin fikstür çekimi ise geçtiğimiz Cuma günü yapıldı. Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen fikstür çekimine, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç, Gençlik Eğitim Şube Müdürü Kemal Ceylan, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ile takım sorumluları katıldı. Kura çekimin ardından, takım sorumlularına maçların kurallarını anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa