Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediyesi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu göstererek Aydınlıları müzikle buluşturmaya devam ediyor.

        Nazilli’de önümüzdeki günlerde ardı ardına etkinlik düzenleyecek olan Büyükşehir belediyesi, vatandaşları etkinliklere davet etti.

        Aydın Büyükşehir Beleyesi Kültür Merkezleri, Nazilli’de sanatseverleri konserler ve halk oyunları gösterisi ile buluşturacak. 6 Nisan Cuma günü saat 20.00’de ASKİ Nazilli Hizmet Binası ve çok amaçlı salonda gerçekleştirilecek olan gecede Şef Özcan Yılmaz yönetiminde Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek. Birçok önemli eserin seslendirileceği gecede Nazilli’deki izleyicilere sanat dolu bir gece yaşatılacak.

        Bahar Konserleri ile vatandaşa müzik ziyafeti

        Kültürel faaliyetler kapsamında birbirinden farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Kültür Merkezleri, 10 Nisan Salı akşamı, kursiyerlerden oluşan halk dansları ve müzik gecesi ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. 11 Nisan Çarşamba günü ise Şef Murat Akyüzlü’nün yönetiminde Türk Sanat Müziği Konseri ile Nazillililere müzik ziyafeti çektirilecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenecek olan etkinlikler ücretsiz olarak takip edilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa