Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencileri, ilk kez hastane uygulamasına çıktı.

        AÜ Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencileri, 20172018 eğitim öğretim yılı güz ve bahar dönemi teorik dersler ve laboratuvar çalışmaları sonunda ilk kez hastane uygulamasına çıktı. Hemşirelik bölümünün ilk öğrencilerini uygulama alanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, bakımı ilke edinen, insan hak ve değerlerine saygılı, yaşam boyu öğrenebilme yetisine sahip, değişime açık, liderlik özellikleri olan, araştırmacı ve sorgulayıcı, disiplinler arası çalışabilen, yasal ve etik ilkelere bağlı mezunlar vermenin öncelikli hedefleri olduğuna dikkat çekti.

        Prof. Dr. Öncel, “Öğrencilerimizin hayatlarında iz bırakacak ilk hastane deneyimleri için bize destek olan Hastane Yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın verimli ve etkin bir uygulama dönemi geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa