Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devasa heykellerin bulunduğu Nemrut Dağında katalog çekimleri için gelinlik giyen mankenler birbirinden güzel pozları fotoğrafçılar için verdi.

        Ünlü bir gelinlik firması için 2 bin 206 metre yüksekliğe zorlu bir tırmanış gerçekleştiren mankenler, soğuk hava ve rüzgar eşliğinde çekim yapmak zorunda kaldı. Yaklaşık 25 kişilik ekiple zirveye çıkan mankenler Kommagene Uygarlığı'ndan kalma 2 bin yıllık heykeller ile poz verdi.

        Çekimler sırasında rüzgarın azizliğine uğrayan ve zaman zaman zorlanan mankenler, katalog çekimini zor şartlar altından gerçekleştirdi. Nemrut Dağının doğu ve batı terasında bulunan heykellerin önünde yapılan çekimler zor olduğu kadar eğlenceli de geçti.

        Mankenlerden Ercil Yavuz, zirvede "Nemrut’un kızı” türküsünü seslendirdi. Tümülüsün kuzey yönündeki kardan güçlükle ilerleyen mankenlere, ekipteki diğer kişiler yardım etti.

        Setri Nur Firmasının sahibi Suna Yurtalan, amaçlarının Nemrut Dağının reklamını yapmak olduğunu belirterek, "İstedik ki Nemrut Dağı ve Adıyaman’ın tanıtımını yapalım. Burada katalog çekimini yapmaya karar verdik. Zirveye zorlu bir çıkış yaptık. Adıyaman’ı ve Nemrut’u dünyanın her yerine tanıtacağız. Görmeyenler, Nemrut Dağı ile alakalı fikri olmayanlar için inşallah tanıtıcı bir görsel olacak” ifadelerini kullandı.

        Manken Ercil Yavuz, 2 bin 206 metre yükseklikteki devasa heykeller arasında çekim yapmanın ayrı bir güzelliğinin olduğuna vurgulayarak, "Mitolojik karakterlerin heykelleri arasında çekim yapmak ayrı bur duygu. Adıyaman’ı çok beğendik ve Nemrut’u ilk defa görüyorum. Burası harika, ülkemizin keşfedilmemiş çok güzel yerlerinden birisi. Burada olmaktan ve çekim yapmaktan çok mutluyuz” dedi.

        Manken Meryem Dülger ise "Nemrut Dağına çekim için geldik. Hem mutluyuz, hem yorgunuz. Çok güzel işler çıkardık. Nemrut Dağı insanı gerçekten farklı hissettiren bir yer. Fiziksel olarak bunu hissediyorsunuz. Burayı görmüş olmanın büyük şans olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa