Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Adana 6. Olağan Kongresi için pazar günü Adana'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranı 6 yaşındaki Alya Dua Göçmez, Erdoğan'ı göremeyince gözyaşlarına boğuldu.

        Yüreğir ilçesi Serin Evler Mahallesi 3902 Sokak 10 numaralı evde oturan 6 yaşındaki Alya Dua Göçmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyor. Fevziye Çelik İlkokulu’nda ana sınıfı öğrencisi Alya Dua, özel bir hastanede temizlik görevlisi Mehmet (32) ve ev hanımı Aşkın Göçmez’in (29) iki kızından büyüğü. Küçük Alya Dua, geçtiğimiz pazar günü Adana’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek için annesine yalvardı. Yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı mitingde olası bir izdihama karşı annesi tarafından alana götürülemeyen küçük Alya Dua ağlamaya başladı. 'Tayyip Dedemi görmek istiyorum' diye ağlayan kızını cep telefonu ile görüntüleyen genç anne, bunu da sosyal medyada paylaşınca tıklanma rekoru kırdı. Minik Alya o gün Erdoğan'ı göremedi ancak Hatay'a helikopterle giderken ona evlerinin damından el salladı.

        Televizyonun başından ayrılmayıp, haber kanallarını izleyen minik Alya, Cumhurbaşkanı Erdoğan televizyona çıktığı an ekrandan onun elini öpüp seviyor.

        "Onu çok seviyorum çünkü bizi koruyor"

        Cumhurbaşkanını çok sevdiğini, annesi kalabalık nedeniyle izin vermediği için ağladığını söyleyen küçük Alya Dua, “Onu çok seviyorum. O bizi koruyor. Kalabalık yüzünden annem ve ninem bana izin vermedi. Tayyip Dede'yi göremediğim için kendimi mutsuz hissettim ve ağladım. Kendisini görmek istiyorum. Görürsem çok sevinirim. Onun yanına gitmek ve yanında yaşamak istiyorum. Helikopterle evimizin önünden geçti ben de el salladım. Evde 3 tane bayrak var birisini ona vermek istiyorum. Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gitmek istiyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa