Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'da Genç Çiftçi Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

        Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıda "Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi" hakkında bilgi verildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Şahin'de katıldı.

        Toplantı açılışında konuşan İl Müdür Murat Şahin, 230 Nisan tarihleri arasında başvurulacak projede genç çiftçilerin hayvansal ve bitkisel üretime yönelik iki kategori de destekleneceklerini söyledi. Şahin" Proje kapsamında 18 40 yaş arası genç çiftçilere 30 bin TL'ye kadar hibe ödemesi yapılacak bu sayede tarım nüfusunun gençleşmesi sağlanacağı gibi genç nüfusun tarım sektöründe değerlendirilerek kendi işlerinin patronları olması sağlanacaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa