Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe formasıyla 500'üncü maçına çıkan tecrübeli kaleci Volkan Demirel, 5-0 kazandıkları Kayserispor karşılaşması sonrası basın toplantısında konuştu. Volkan, "Sağlığım elverdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet etmek isterim" dedi.

        Volkan Demirel'in açıklamaları şöyle;

        "Benim için bu forma altında oynadığım görevin 5 dakikası da 500'üncü maçı da aynıdır. İnşallah sağlığım elverdiğince görev yapmak isterim. Camiamı çok seviyorum. Hayallerim Fenerbahçe kalesini korumaktı. Yaş olarak bir hedefim yok. Ligde 4-5 kişiyiz, böyle her stadyumda tepki görüyoruz. Umut Bulut bugün taraftarın tepki gösterdiği zamanlarda çok yardım etti."

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in, Volkan Demirel hakkında, "Her stadyumda tepki çeken isimlerden biri Volkan Demirel'in bunu düşünmesi lazım" sözleri üzerine, "Kayserispor başkanının benim gibi futbolcusu olmadığından bu tür konuşmalar yapmıştır. Bugün bana şiş, telefon ve çakmak geldi. Bir sürü şey geldi. Ama biri denk gelmedi, herhalde dualar bizi koruyor. Vedat genç bir kardeşimiz. Onunla maçtan önce ve maçtan sonra konuştuk, başarı diledim" yorumunu yaptı.

        MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

        'Milli takımla ilgili bir gelişme var mı?' sorusuna da Volkan, "Milli takımda gençleşme var ama eğer çağrılırsam seve seve giderim" diye yanıtını verdi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ.

        Volkan Demirel'in açıklamaları

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa