Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas AK parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni’ne katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “30 yıldır Muğla’yı, Milas’ı, Bodrum’u, Marmaris’i ve Fethiye’yi ranta kurban edenler, şimdi yalan haberlerle AK Parti’ye çamur atıyor. Hiçbir inşaata tek bir ruhsat kesmedik. Bu betonlaşmayı yapanları baksanız hepsi yeşilci hepsi de çevreci. Biz sözde değil özde çevreciyiz” dedi.

        AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca partideki gençlerin dayanışma ve kaynaşmanın sağlanması amacıyla 'Gençlik Şöleni' adı altında yemek düzenledi. Programa AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen çevre ilçelerin başkanları ve davetliler katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Milas gençlik Kolları Başkanı Kadir Bingöl, AK Parti’nin gençlere verdiği öneme dikkat çekerek Milas gençliğiyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

        Gençleri merkeze alan örnek bir etkinliği düzenlemenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ise “AK Parti Milas Gençlik Şöleni’ne hoş geldiniz. İnşallah bu çalışma diğer ilçelerimize de örnek olur ve hayırlı hizmetlerin başlangıcı olur.” dedi.

        Muğla’da 'Şehrim 2023' isimli bir çalışma yapılacağını ve 45 gün sürecek olan bu çalışmanın tüm il genelini kapsadığını belirten Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete "Burada ilk etap logolu otobüsümüzün nisan ayında şehrin meydanına kurulmasıyla halkla iç içe olunacak ve 2023 hedefleri konuşulacak. Hazirandan sonra büyük kongremizi yapıp tek hedefimiz 2019 seçimleri olacak. Şunu iyi bilmemiz gerekiyor; partimizin içerisinde yönetimde görev almakta olduğu gibi partimizin bir ferdi olarak da çok büyük katkılar verebiliriz. Yaşadığımız yörelere en büyük hizmet, o yöreyi AK belediyecilikle buluşturmaktır.” dedi.

        AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, ise CHP’li belediyelere yüklenerek “30 yıldır Muğla’yı, Milas’ı, Bodrum’u, Marmaris’i ve Fethiye’yi ranta kurban edenler, şimdi AK Parti’ye çamur atıyor" diyerek sit alanlarındaki yapılaşmadan söz etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa