Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Adapazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul çevresinde bulunan 114 adet umuma açık işletmeyi denetledi. Denetimlerde 21 adet tutanak tutuldu.

        Adapazarı Kaymakamlığı Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu kararı ile okul çevrelerinde 3 gün denetim yapan Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Adapazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 21 adet işyeri hakkında tutanak tutarak yasal işlem başlattı. 1 adet kafe de ruhsatsız olduğu için kapatıldı. Çevre esnafın tezgah altları da kontrol edildi. Tarihi geçen gıdalar Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlenirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da okul çevresinde bulunan şüpheli şahıslar aranarak GBT sorguları yapıldı.

        Ekipler denetimlerin uyuşturucu ile mücadele kapsamında devam edeceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa