Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, MemurSen İl Temsilcisi ve Eğitim BirSen Adıyaman İl Başkanı Ali Deniz’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

        Sendika binasında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Alsan, sendikal faaliyetlerin öneminden bahsetti. Aslan, “Bilindiği gibi yaklaşık 500 bin üyesi ile EğitimBir Sen Türkiye’nin en büyük ve yetkili sendikasıdır. Ayrıca Adıyaman’da 6 bini aşkın üye sayısıyla da yine en büyük sendika olma özelliğini taşımaktadır. Bu anlamda sendikanın faaliyetleri biz gazeteciler için de son derece önemlidir. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan sendikaların özellikle emekçilerimizin haklarının korunmasında önemli roller üstlenmektedir” dedi.

        Kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek adına Eğitim BirSen İl Başkanı olan Ali Deniz’in yoğun gayretleri takdire şayan olduğunu dile getiren Aslan, “Kendisini bu anlamda tebrik etmek istiyorum. Öte yandan eğitim camiası dışında Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarını da yakından takip eden sendikamızın bu yönüyle de ön plana çıkması sivil toplum örgütleri içerisinde birlik ve beraberliğin muhafazasında örnek bir sendika olarak göze çarpıyor. Yaptığımız bu ziyarette de ilimizin başlıca sorunlarını konuşma fırsatı bulduk. Temennim odur ki, özellikle sivil toplum örgütlerinin daha sık bir ara gelerek istişarelerde bulunmasıdır. Bu ziyaret vesilesiyle kendilerine ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

        MemurSen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim BirSen İl Başkanı Ali Deniz ise nazik ziyaretinden dolayı AGAD Başkanı İbrahim Aslan’a teşekkür ederek, “Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti basın faaliyetleri açısından önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Yerel basın, Adıyaman’ımızın kalkınmasında büyük görevler üstlenmekte. Sendika olarak basınla sürekli iletişim halinde bulunmaktayız. Hem sendikal faaliyetler olarak hem de ilimizin kalkınması için gazetecilerle sürekli olarak istişare halinde olmaya özen gösteriyoruz. AGAD Başkanı İbrahim Aslan’ın bu nazik ziyaretinde gündemde ki konuları istişare etme imkanı bulduk. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyor ve bu ziyaretinden dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa