Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK´ün Yenice ilçesinde dün cenaze nakil aracının devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Jandarma Uzman Çavuş Kenan Dalkılıç'ın cenazesi, Balıkesir´in İvrindi ilçesi Soğanbükü Mahallesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

        Şehit Uzman Çavuş Kenan Dalkılıç'ın cenazesi, Karabük´te düzenlenen törenin ardından bugün memleketi Balıkesir´in İvrindi ilçesi Soğanbükü Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Baba evinde helallik alınmasının ardından şehit Dalkılıç için Soğanbükü Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dinçer Orkan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, askerler, şehidin akrabaları ve vatandaşlar katıldı. 

        Şehit Uzman Çavuş Kenan Dalkılıç'ın eşi Selma ile çocukları Tuna ve Kemal Dalkılıç da törende gözyaşı döktü. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, şehidin babası ve eşine Türk bayrağı verdi.

        Şehidin cenazesi törenin ardından Soğanbükü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa