Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından Adıyaman Üniversitesinde gerçekleştirilen Kulüplerarası Bölge Şampiyonası müsabakalarını takip etmek amacıyla Adıyaman'da bulunan THOF Başkan Vekili Remzi Kaya, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, THOF İl Temsilcisi Şah İsmail Çalışkan, THOF Gözlemcisi Mahmut Nedim Dursun ve Üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aykut Dündar ile birlikte Rektör Gönüllü’yü ziyaret eden Başkan Vekili Kaya, birçok üniversite gezdiğini ancak Adıyaman Üniversitesi Merkez Külliyesine hayran kaldığını dile getirdi. Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen grup şampiyonası için Adıyaman’da, bulunduğunu belirten Kaya, "Adıyaman Üniversitesi ile ilgili edindiğim izlenimler çok olumlu ve mutluluk verici. Sporsever bir üniversite olan Adıyaman Üniversitesinin öncelikle Merkez Külliyesine hayran kaldığımı belirtmek isterim. Üniversiteler eskiden kendilerini Kaf dağında sanırken şu an Adıyaman Üniversitesinin spora ne kadar destek verdiğini görüyoruz. Sportif alanda, birçok dalda büyük başarılar elde edilmiş, şampiyonluklar kazanılmış. Süper ligde mücadele eden takımlara sahip bir üniversite gördüm karşımda. Gerçekten örnek alınması gerekiyor. Bu konuda Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye canı gönülden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise sportif faaliyetlerde Adıyaman Üniversitesinin desteklerini yanlarında hissettiklerini belirterek, "Eğitim öğretimde olduğu gibi spor konusunda da çok duyarlı bir rektörümüz var. Kendisine teşekkür ediyor, desteklerini yanımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

        THOF İl Temsilcisi Şah İsmail Çalışkan ise yaptığı konuşmada, üniversitenin halk ile iç içe olduğunu belirterek, federasyon olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarda Üniversitemizin büyük katkılar sunduğunu vurguladı.

        Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, başarının kenetlenmenin bir ürünü olduğunu ve çalışmakla elde edilebileceğinin söyleyerek, “Evlatlarımız yüzümüzü güldürüyor. Şu an 60'a yakın milli sporcumuz var. Basketbol, voleybol, futbol, halter gibi spor dallarında takımlarımız çok başarılı ve süper ligde mücadele eden takımlarımız var, bu guru verici. Üniversite olarak belirttiğimiz gibi amacımız vatanımıza, milletimize, ilimize ve insanımıza hizmet etmektir. Ben güzel dilek ve temennilerinden dolayı misafirlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa