Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) seçimleri için Başkan Abdülkadir Konak adaylığını açıkladı.

        2010 yılından bu yana ESOB Başkanlığını sürdüren Abdülkadir Konak, adaylık açıklamasını birliğin Nisan ayı yönetim kurulları toplantısında açıkladı. Başkan Konak, bütün meslek odalarından destek beklediğini ifade ederek “Biz yıllardır aynı şevk ve heyecanla esnafımıza, odalarımıza destek ve yardımcı olmaya devam ediyoruz. 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Birlik genel kuruluna tekrar aday oluyorum. Bize gönül veren, çalışmalarımızı tekdir eden bütün meslek odası başkanlarımız ve yönetim kurullarını yanımda görmekten dolayı son derece mutlu oldum. Allah, yardımcımız olsun” dedi

        ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, bütün yönetim kurulu üyeleriyle Nisan ayı toplantısına katılan tüm başkanlar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa