Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük’te Dodurgalılar Derneği tarafından düzenlenen gecede siyaset dünyası bir araya geldi.

        Bir düğün salunanda yapılan geceye, TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, siyasi parti teşkilatları ve temsilcileri ile diğer sivil toplum kuruluşları ve dernek yöneticileri katıldı. Şehitler için saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda ilk olarak konuşan Dodurgalılar Derneği Başkanı Osman Savaş; dernek olarak yapılan etkinlik ve faaliyetleri anlatarak, derneğe destek sağlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Selim Tuna’ya teşekkür ederek plaket takdim etti. Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna yaptığı konuşmada “Dodurgalılar Dayanışma ve Mehmetçik Özel Programımızda sizler ile bir arada olmakta mutluluk duyuyor, Allah birliğimizi ve bu güzel manzarayı daim etsin diyorum. Öncelikle gecemizin gerçekleşmesine katkı sağlayan Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan tüm Dodurgalı hemşehrilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise konuşmasında; Bozüyük’te faaliyet gösteren derneklerin düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin herkes için örnek olması gerektiğini belirterek; “Bu güzel akşamda Dodurgalılar Derneğimiz tarafından düzenlenen Mehmetçik özel programında sizler ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ayrıca Dernek Başkanımız Osman Savaş kardeşimize ve ekibine dernek için yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek, ilçemizde faaliyet gösteren her dernek ve sivil toplum kuruluşları için, her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

        Programda son olarak konuşan TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün “Dodurgalılar Derneği tarafından düzenlenen bu gecede yer almaktan duyduğu mutluluğu belirterek, Ankara’da yapılan tüm çalışmalarda Bilecik’in Milletvekilleri olarak vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ve Bilecik’in büyüyerek güzelleşmesi için gayret gösterdiklerini salondakiler ile paylaştı. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Tüzün, derneklerin yapmış olduğu bu tarz buluşmaların önemine değindi.

        Programda yapılan konuşmaların ardından Dodurgalı gençler tarafından çeşitli oyunlar ve gelenekler canlandırılırken, İstiklal Marşının 10 kıtasının okunduğu video gösterimi yapıldı. Program sonunda Semazen ekibi salonda bulunanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa