Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında ölen polis eşi Sevgi Korkut, memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

        GaziantepNizip yolunun 25. kilometresinde yaşanan trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin bariyerlere çarpması sonucu araçta bulunan Sevgi Korkut olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Korkut’un Nizip Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru olan eşi Ersoy Korkut, çocukları Müge (8), Bilgenur Korkut (10) ile yeğenleri Sema(4) ve Mahmut Kaan Şenol (4) da yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 38 yaşındaki Sevgi Korkut'un cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından memleketi Malatya’ya getirildi. Hekimhan ilçesinde ikindi namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası Korkut’un cenazesi Karadere Mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ile Korkut’un yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa